La Trappe - Proef de stilte

La Trappe is integer gebrouwen bier. Maar het smaakt naar meer.
Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met de monniken.
"De stilte".


 

 

 

La Trappe Isid'or (7,5%)

Vernoemd naar broeder Isidorus
Broeder Isidorus Laaber was de eerste brouwmeester van de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven.
Hij begon in 1884 met het brouwen van Trappistenbier, en legde daarmee de grondslag voor het bier dat nog steeds wordt gebrouwen. Een wijze keuze waarvoor vele bierliefhebbers hem nog altijd dankbaar zijn. Dat maakt broeder Isidorus tot de aartsvader van La Trappe. In 2009 werd broeder Isidorus, ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van onze Trappistenbrouwerij, geëerd met een eigen bier: La Trappe Isid’or. Het bier werd zo goed ontvangen dat het in het vaste assortiment is opgenomen. 
Bekijk het verhaal van Broeder Isidorus:


 

 

 

Moët Hennessy, wereldleider in luxe wijnen en gedistilleerde dranken.

Moët Hennessy is onderdeel van LVMH – Louis Vuitton Moët Hennessy. LVMH is wereldwijd het grootste concern in luxury goods met een portfolio van meer dan 60 luxe merken.

Iedere dag wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van deze merken door meer dan 97.000 werknemers, waarvan meer dan 74% buiten Frankrijk werkzaam zijn. Internationaal worden er in meer dan 60 landen gewerkt aan een distrubutie netwerk van wel 3.040 vestigingen. LVMH kent een grote groei sinds de fusie van Louis Vuitton en Moët Hennessy in 1987. Voor meer informatie over LVMH kunt u terecht op lvmh.com

De Nederlandse vestiging van Moët Hennessy kent een lange geschiedenis, aangezien het bedrijf in 2011 al 100 jaar bestaat. In de loop der tijd is de naam veranderd naar Moët Hennessy Nederland en het huidige portfolio omvat een breed scala aan champagnes, cognac, whisky’s, vodka en nieuwe wereld wijnen.


Bron: http://www.moethennessy.nl

 

 

Single Estate Cognacs van Domaines Abecassis

Gemaakt met de grootste aandacht, van bloemetje aan de druivenrank tot de laatste druppel in de fles.
Ik heb het geproefd, wanneer gaat u het proeven?
 

 

 

Voor onze belangrijkste internationale wijnmerken hebben we een aantal prachtige website die we graag met u delen. Op deze shops vindt u alle wijnen van en informatie over de merken Graham’s Port, Bodegas Salentein, Champagne Pol Roger, Bodegas Ramón Bilbao, Laurent Miquel, Viña Montes en Yalumba Winery!