Mr. Glenfarclas komt naar Vlagtwedde!


Whiskyliefhebbers opgelet! Ter ere van de 105ste dag van het jaar is het donderdag 14 april ‘Glenfarclas Day’ bij Bij Thijs! De gehele dag staat in het teken van Glenfarclas. Ieder uur verloten we onder de kopers van een fles van deze befaamde onafhankelijke distilleerderij een door Mr. Ian ‘Glenfarclas’ McWilliams gesigneerde fles ‘105’. De allereerste cask strenght whisky ooit. En als klap op de vuurpijl sluiten we de dag af met een unieke masterclass gegeven door Mr. ‘Glenfarclas’ himself!

Als een van de twee ambassadeurs van Glenfarclas in Nederland zijn we trots dat Mr. ‘Glenfarclas’ Vlagtwedde aan doet voor een masterclass. Het belooft een geweldige avond te worden met veel whisky en gezelligheid. De hele range Glenfarclas passeert de revue, waarbij Ian McWilliams u persoonlijk op de hoogte brengt van alle ins & outs over de whisky’s.

De ‘105’ van Glenfarclas behoort tot de klassiekers onder de whisky’s. Het is een sterke whisky met 60% alcohol maar toch ook een beetje zoet. In 2004 is deze parel door Malt Maniacs uitgeroepen tot een van de beste whisky's.

Glenfarclas ‘105’ zien, ruiken en proeven

Kleur: goud koper.
Geur: hints van toffee, zoete sherry en niet al te scherpe tonen van rook.
Smaak: stevige en romige textuur van zoet mout, fruit, honing, vanille, rijk eikenhout en hints van toffee en kaneel.
Afdronk: verrassend zacht, warm en lang met tonen van sherry, eikenhout en rook.

Wilt u de unieke Glenfarclas masterclass bijwonen? Meld u dan telefonisch of per e-mail aan of kom langs in de winkel! Ga voor meer informatie naar onze agenda!