Thijs’ Tip!

Thijs heeft deze maand een fijne tip: wijnen van het Italiaanse wijnhuis Villa Degli Olmi!

Voor veel klanten zijn deze wijnen niet onbekende. We verkopen ze als warme broodjes. Het assortiment is nu ook nog eens uitgebreid! De wijnmakers hebben een heerlijke witte wijn, van de druif Pinot Grigio, en een fijne mousserende Chardonnay geproduceerd. Wij zijn zeer enthousiast!

De volfrisse druif Pinot Grigio komt uit het gebied Friuli. Deze druif zorgt voor een heerlijke elegante wijn met hints van limoen, meloen en citroen. De Pinot Grigio is in combinatie met witte visgerechten, gamba’s of salades met geitenkaas een aanrader. Daarnaast is het een perfecte ‘genietwijn’.

Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante is een mousserende tegenhanger van Prosecco. Deze wijn met een bubbel heeft evenals de Pinot Grigio een mooie zachte frisheid. Voor het produceren van de wijn is gebruikgemaakt van de ‘Methode Charmat’, dat Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante een bijzondere wijn met een bubbel maakt.

Wij kunnen wel vertellen wat voor bijzondere wijnen we in huis hebben gehaald, maar eigenlijk moet u Pinot Grigio en Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante gewoon zelf ervaren!