Primeur: Gin Tonic zonder gin ;)

 

Bij Thijs is al vaker voorloper geweest, maar deze zomer zijn we het zeker weer! Wist u dat Gin Tonic zó 2016 is? Wij bij onze klanten dan ook niet meer aankomen met gin en tonic? Bij Thijs heeft Tonic 2.0!

Voor deze zomer raden wij aan: rosé port óf Calvados + tonic!

 

Rosé port is tijdens proeverijen een daverend succes. In combinatie met tonic krijg je een heerlijk fris drankje met een zoete aardbeismaak. Een ware hit!

 

Geen aardbeiliefhebber? Een ander hip drankje is de frisse, fruitige Calvados gemixt met tonic. Calvados Tonic smaakt naar appel en is een fijne dorstlesser op een warme zomerdag. Reis je af naar een warm oord, dan heb je deze tip alvast binnen!

 

Wat betreft de tonic zijn wij heel kieskeurig. Tijdens proeverijen schenken we dan ook alleen echte tonic. Voor advies kun je uiteraard bij ons terecht!

 

Dé ultieme combo
1. Vul een longdrink of een mooi wijnglas met ijsblokjes. Hoe meer ijsblokjes je gebruikt, des te langer deze bevroren blijven.
2. Giet over de ijsblokjes Calvados of rosé port. De ideale verhouding is 1:3 (1 deel Calvados / rosé port op 3 delen tonic).
In Nederland zijn we gewend om de Calvados of rosé port klakkeloos met tonic aan te vullen. Voor een goede mix is de verhouding heel belangrijk.
3. Nu het glas gevuld is met de juiste hoeveelheden is het tijd om te gaan genieten!

 

Proost!

 

(Foto: www.gasterij-natuurlijk-smeerling.nl)