Proeven en genieten in Vlagtwedde


De derde editie van het smaakevenement ‘Proeven & Genieten’ was een groot succes. Meer dan driehonderd mensen hebben genoten van diverse dranken en spijzen die bij 32 stands in Zaal 12 konden worden genuttigd. Met een meer dan tevreden gevoel kunnen Thijs en Kor terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Geslaagde ‘Proeven & Genieten’
“De sfeer was grandioos! Het was gezellig!”, aldus Thijs. De kaartvoorverkoop verliep al boven verwachting. Daar bovenop kwam nog eens een goede kaartverkoop aan de deur. Uit alle windstreken kwamen de liefhebbers om wijnen, bieren, vele whisky’s, cognac, jenever en likeuren te proeven. Maar bij een drankje hoort een hapje. Daarom mochten stands met heerlijke kazen, vleeswaren en chocolade zeker niet ontbreken. En voor de pijprokers was er zelfs nog een workshop ‘Pijp roken’. Kortom, er was voor elk wat wils.

Masterclasses ‘bij Thijs’
Vele internationale namen die aanwezig waren, zoals Jan Beek, Tony van Rooijen en Erik Molenaar, zullen later dit jaar nog een masterclass houden in het proeflokaal van ‘bij Thijs’. Houd de agenda goed in de gaten! Er kunnen maximaal dertig personen aan een masterclass deelnemen.

Thijs en Kor hebben volop genoten. De mannen kijken nu al uit naar 2017. Zoals dat bij enthousiaste ondernemers gaat, zijn er al weer mooie plannen voor een volgende editie van ‘Proeven & Genieten’.

Een kleine sfeerimpressie van ‘Proeven & Genieten’ 2015.