Agenda bijThijs

Noteer alvast in uw agenda!

Zeer speciale proeverij!

Wijnproeverij Kendall Jackson

Olivier Frayssinet, manager Kendall Jackson, en Tina Albers laten je kennismaken met de smaakvolle wijnen van Kendall Jackson in Californië. Tina heeft afgelopen zomer, tijdens haar vakantie, een bezoek gebracht aan Kendall Jackson. Het belooft een gezellige combi-avond te worden met alle ins & outs over het wijnhuis, dat in 2017 is uitgeroepen tot Wijnhuis van het Jaar in de Verenigde Staten.

Wanneer:         vrijdag 15 november 2019
Tijd:                Inloop vanaf 19:30 uur
Kosten:           € 15,- per persoon

In verband met een beperkt aantal deelnemers is opgave gewenst.


Pot Still Festival

Ook dit jaar huren we een bus af om naar het Pot Still Festival in Amersfoort af te reizen. Van Wees Holland b.v. heeft heerlijke pot stills voor ons klaarstaan, waaronder whisky, cognac, armagnac, grappa en (Franse) likeuren. Een assortiment dranken van zeer hoge kwaliteit, die allemaal op een eerlijke niet-industriële wijze zijn geproduceerd.

Wanneer:       zondag 6 oktober 2019
Kosten:          € 50,- per persoon (incl. bus, lunch en een verrassing)
In verband met een beperkt aantal deelnemers is opgave gewenst.Aanmelden voor een van de proeverijen of cursussen kan telefonisch via 0599 – 313 352 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Houd voor meer informatie onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten!